Hur kan givaren uppdatera sina kortuppgifter?

Om givaren behöver uppdatera sina kortuppgifter finns det en personlig länk att skicka direkt till givaren.

1. Gå in på givarens profil och prenumerationen du vill ändra kortuppgifterna för
Gå in på prenumerationen
  1. Tryck på de tre prickarna bredvid prenumerationen

Gå in på de tre prickarna för prenumerationen

1. Tryck på "Uppdatera kortuppgifter"

Klicka på "Uppdatera kortuppgifter"

2. Kopiera givarens personliga länk

Kopiera länk

Om du vill kika på hur det ser ut för givaren så kan du absolut gå in på länken.

I testkontot som heter Give, ser det ut såhär för givaren "Alina":

Det är alltså personligt med givarens namn utskrivet, samt att er logotyp och primärfärg syns.