Redigera bekräftelsemail

Man kan redigera mailen för återkommande gåvor i Octany. Octany skickar automatiskt ut ett bekräftelsemail efter skapandet av en ny återkommande gåva. Nedan är ett exempel på hur mailen ser ut om man inte redigerar dem. Organisationen i detta testkonto nedan heter Give.

Hur redigerar man då dessa mail?

Gå in på Octany > Inställningar > Produkter > Redigera mail

Vi arbetar just nu fram en ny mailhantering, där man kommer kunna bifoga en bild samt visa ens logotyp och primärfärg. Så våra numera neutrala mail kommer vara mer personliga framöver. Även mailen efter engångsgåvor kommer att kunna redigeras.