Vad sker vid en flytt från Billecta till Octany+Billecta?

Billecta tar ut en avgift för denna flytt, som kommer faktureras av Octany till er.

Såhär kommer flytten rent praktiskt att gå till:

• Billecta lägger över kontot hos oss så vi ser det bland våra kunder
  • Era befintliga Autogiron använder Billectas funktion för avtalsfakturor. Dvs. de kommer fungera precis som vanligt. Dessa kommer inte synas i Octany.
  • Nya givare som kommer in efter flytten kommer in via Octanys widget på er sajt.

Alla nya givare som ger via widgeten kommer synas i Octany. Befintliga autogiron kommer inte synas hos oss, men fungera fint och utan avbrott.

Det gäller alltså att Octany-koden på sajten är uppsatt innan flytten görs.