Ändra färg på Octany

Ändra färg på knapparna, samt villkor och checkboxes

Låt säga att min produkt på Octany ser ut såhär, och är grön:

Jag vill ändra den till en annan färg, hur går jag tillväga?

1. Gå in på Inställningar > Utseende och scrolla ner till "Färger"

1. Hämta HEX-koden för den färgen du vill ha, jag vill ha denna blå färg och har därmed klistrat in koden #101160 som primärfärg

Nu har modulen bytt färg!

Ändra färg på texten

Ni kan också ändra färgen på texten, som just nu är vit.

Jag vill ändra textfärgen till en ljusröda färg och ändrar således till detta på raden "Text på primärfärg" genom Inställningar > Utseende > Färger

Resultatet: