Vad innebär status "Avvaktar"?

Ibland står det "Avvaktar" som status för en betalning.

Varför det står just "Avvaktar" beror på vilket betalsätt det gäller. För t.ex. Autogiro som skapas de upp som avvaktande 7 dagar före debitering. Sen blir de markerade som betalda 2-3 dagar efter debitering (Autogirot arbetar enbart på bankdagar).

Finns det inte pengar på kontot kommer vi göra försök ett par dagar senare, då stannar de som avvaktande.

Har du frågor om specifika avvaktande debiteringar får du gärna skicka länken dit du ser dem i Octany och skicka din fråga till support@octany.com. Då kan vi återkomma med anledningen för de specifika fallen.