Exempel på rapporter

Hur ser de olika rapporterna i Octany ut? I denna guide finns exempel.

Dessa rapporter hittas i ert konto genom Inställningar > Rapporter.

Bokföringsrapporter

För Swish, kort och Autogiro får ni en bokföringsrapport vid varje månadsslut.

Det är dessa rapporter er kollega som sköter bokföringen vill kika på.

Här är en bild på hur en sådan rapport kan se ut:

En exempelfil på en sådan rapport att hämta hem och kika på finns här.

Intäktsrapport - Prenumerationer

Alla återkommande betalningar kallas prenumerationer i Octany.

Dessa prenumerationer kan ni se genom intäktsrapporten för prenumerationer. Kolumnen "Registrerade sig" visar när prenumerationen skapades.

Här är en bild på hur en sådan rapport kan se ut:

En exempelfil på en sådan rapport att hämta hem och kika på finns här.

Intäktsrapport - Ordrar

Alla ordrar som skapats upp finns i intäktsrapporten för ordrar. Den innehåller både engångsdebiteringar och återkommande debiteringar som skapats under din givna tidsperiod.

Alla ordrar kan ni se genom intäktsrapporten för ordrar.

Här är en bild på hur en sådan rapport kan se ut:

En exempelfil på en sådan rapport att hämta hem och kika på finns här.