Hur får jag en månatlig rapport för utbetalningen?

Som standard får man ut en rapport från kortleverantören Stripe vid varje utbetalning. Och så fort en inbetalning är gjord betalas den ut inom de närmsta två dagarna.

Det blir således många rapporter för er revisor att gå igenom under en månad.

Såhär kan det då se ut i Octany:

Denna vy hittas genom Inställningar > Rapporter.

Ett tips är att ändra utbetalningsschemat så att utbetalningen sker en gång per månad.

Detta görs såhär:

1. Logga in på kortleverantören Stripe
  2. Gå in på Inställningar

3. Under "Företagsinställningar" gå in på "Bankkonton och valutor"

4. Ändra utbetalningsschemat från "Varje dag" till "Varje månad den 1a"

Hur det ser ut innan ändring av inställningar

Glöm inte att Spara.

I framtiden kommer ni nu få en utbetalning per månad, och en rapport.