GDPR och villkor

Finns det något särskilt vi som användare behöver göra eller tänka på med hänseende till GDPR?

Bra fråga! Givaren godkänner aktivt era villkor när de ger en gåva. Vi har en checkbox i vårt flöde, där givaren kan bocka i checkboxen samt läsa era villkor. I era villkor kan ni specificera exakt på vilket sätt ni använder givarens information så att givaren får full vetskap om det. I fråga om vårt system så sparar vi alla transaktioner och transaktionsuppgifter i enlighet med bokföringslagen. När ni blir kunder till oss godkänner ni våra villkor, vilket gör att vi Octany blir ert personuppgiftsbiträde och därmed tillåts hantera era kunders personuppgifter.