Hur kan jag skippa första betalsteget i formuläret?

Om du bygger ett eget formulär och bara vill ha Octany för betalningen, så finns här lite matnyttig information för dig.


Om ni skickar med följande parametrar kommer systemet hoppa över första steget (med namn, villkor och epost) :
first-name="John"
last-name="Doe"
email="john@octany.com"
accepted-terms="true"
line1="Kungsgatan 1"
zip="120 30"
city="Stockholm"
country="SE"
method="stripe"

Notera att om ni inte har satt att adress är ett krav kan ni skippa line1, zip, city och country.

Method kan vara:
  • stripe (kort)
  • billecta (Autogiro)
  • swish
  • fortnox (Faktura)
Svarade detta på din fråga? Tack för din feedback Det var ett problem att skicka din feedback

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss