Hur kopplar jag Octany till min bank?

Bakom kulisserna på Octany arbetar olika system som för över pengar mellan konton.

Kort via Stripe
När en kund betalar med kort är det Stripe som pratar med kortnätverken (Visa, MasterCard m.fl) och för över pengar från kundens kort till ert konto på Stripe. Därefter skickar Stripe pengarna till ert bankkonto. Det tar ca 7 dagar från att kunden betalar till pengarna är på ert bankkonto.

Autogiro via Trustly
När en kund betalar med Autogiro hanterar Trustly överföringen genom att debitera kunden och föra över pengar till ert konto hos Trustly. En gång per vecka betalar sedan Trustly ut pengarna till ert bankkonto.

Swish
Swish tillhandahålls av er bank och där kommer pengarna direkt in på ert bankkonto automatiskt.

Faktura via Fortnox
Väljer ni att köra vanlig faktura via Fortnox kommer ert bankgiro stå på fakturan och varje individuell betalning kommer då in på ert bankkonto från Bankgirocentralen.

Ni kan också välja att använda Fortnox fakturatjänster där kunden betalar in till Fortnox istället. Då sköter Fortnox det automatiskt med OCR-nummer och skickar sedan vidare pengarna till ert bankkonto varje dag.

När ni börjar med Octany hjälper vi till hela vägen att koppla ihop tjänsterna så ni bara behöver logga in på Octany för att ha 100% kontroll över alla intäkter.