Hur fungerar den automatiska faktureringen?

När en kund betalar med faktura skapar Octany automatiskt upp fakturan i Fortnox. Vid varje förnyelse skapas en ny faktura. Ni kan själva välja att t.ex. fakturan bara ska skapas i Fortnox och att ni manuellt skickar den från bokföringsprogrammet, eller att fakturan ska skickas automatiskt så fort den är skapad.

Fortnox erbjuder även en fakturaservice som innebär att de hanterar utskick, påminnelse och automatisk avprickning mot bankgirot. Rent praktiskt betyder det att er kund betalar in till Fortnox bankgiro och därefter betalar Fortnox till ert bankkonto.

På så sätt kan ni få ett helt automatiserat flöde.