Kan jag pausa min kunds donation under en tid?

I Octnays manöverbord kan du välja att sätta ned månadsinbetalningen till 0 kr. Då dras inga pengar från till dess att du åter väljer att lägga tillbaka summan.


Såhär går du tillväga:

Gå in på din givares profil och sedan på dess prenumeration.

Gå in på givarens prenumeration från givarprofilen

Tryck på de tre prickarna bredvid prenumerationen.

Välj "Ändra belopp"

Du kan nu redigera beloppet till 0 kr. Då dras inga pengar från till dess att du åter väljer att lägga tillbaka summan.

Svarade detta på din fråga? Tack för din feedback Det var ett problem att skicka din feedback

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss