Hur lägger jag in Octanys betalflöde för donationer på min webbsida?

Javisst, Octanys widget är enkelt att lägga in och fungerar på alla typer av webbsidor (Wordpress, Snowfire, Wix, Squarespace mfl). Vi skickar dig en kod som du eller den som ansvarar för webbsidan enkelt lägger in. Sedan är ni igång.

Vill ni göra en djupare integration finns möjligheten att skicka in en referens och/eller ett referensnummer. På så sätt kan ni matcha en prenumeration med en order i ert system. Vi har även stöd för att skicka besökaren till en specifik URL efter ett genomfört köp. Kontakta oss så skickar vi ett exempel på hur det kan fungera.

Svarade detta på din fråga? Tack för din feedback Det var ett problem att skicka din feedback