Avsluta med Octany - vad händer med våra betalningar?

Om vi väljer er lösning nu men om några år väljer att avsluta samarbetet, vad händer då med våra månadsgivare som har registrerat sig via er?

För oss är det viktigt att betona att vi är er tekniska leverantör, dvs ni äger alltid mandatet att dra från era givare. Vi är en teknisk leverantör som får det hela att fungera med systemkommunikation, schemaläggning och plattform. Gåvorna går alltid från givare till ert konto. Som teknisk leverantör innehar vi rätten att agera på era avtal. Men det är fortfarande era avtal och ni äger mandaten att dra.

Vad händer när vi avslutar Octany?
När ett Octany-konto sägs upp avslutas automatiskt alla återkommande debiteringar. Du har tillgång till all din data och kan exportera rapporter upp till en månad efter att kontot avslutats. Därefter raderas kontot och det går inte att återställa.