Hur går transaktionsavgifterna per betalsätt?

Kortbetalning via Stripe
När ett kort debiteras kommer era intäkter till ert Stripe-konto. De betalas sedan ut veckovis eller månadsvis till ert bankkonto. Vid varje utbetalning skapas en rapport som redovisar transaktioner och avgifter. Dessa rapporter skapas den första varje månad. Så t.ex. 1 mars hittar ni alla rapporter för överföringar gjorda under februari.

Swish
När en person skickar en Swish-betalning till er kommer intäkten direkt in till ert bankkonto. Transaktionsavgifter för Swish-betalningar debiteras i efterhand tillsammans med en specifikation för vilka transaktioner och belopp det gäller.
Faktura via Fortnox
När en betalning genomförs med faktura debiteras avgifter i efterhand tillsammans med en specifikation för vilka transaktioner och belopp det gäller.
Autogiro via Billecta
När ett bankkonto debiteras med Autogiro kommer era intäkter direkt till ert bankgiro. Transaktionsavgifter för Autogiro-betalningar debiteras i efterhand tillsammans med en specifikation för vilka transaktioner och belopp det gäller.
Autogiro via Trustly
När ett bankkonto debiteras med Autogiro kommer era intäkter till ert Trustly-konto. De betalas sedan ut kontinuerligt till ert bankkonto. Vid varje utbetalning skapas en rapport som redovisar transaktioner och avgifter. Dessa rapporter skapas den första varje månad. Så t.ex. 1 mars hittar ni alla rapporter för överföringar gjorda under februari.
Svarade detta på din fråga? Tack för din feedback Det var ett problem att skicka din feedback

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss