Steg 1 - Signa upp för Octany

Kul att ni börjar med Octany!

Här är en utförlig guide på varje steg i processen. Och lugn – det är inte så svårt och krångligt! Dessutom så går det också väldigt snabbt att komma live 🎉

Dessa fem steg är det:

1. Signa upp för Octany 👈 Här är vi nu!

2. Välj betalsätt och kom igång med de avtal ni önskar

3. Sätt logotyp, villkor och färger

4. Skapa de produkter ni vill ha

5. Lägg in Octany på er sida

Vi tar det steg för steg.

1. Signa upp för Octany

👉 Signa upp för Octany här. 👈

Om ni följer länken för att signa upp för Octany så kommer ni gå igenom detta flöde:

Skapa konto

Ange e-postadress

Ange organisationens namn, organisationsnummer och adress samt godkänn villkoren.

Gå in på Inställningar

Gå in på Octany-konto

Aktivera ert Octany-konto.

Innan kontot är aktiverat så kommer det inte gå att ta emot betalningar. Så det är viktigt att kontot aktiveras.