Samla in personnummer för skattereduktion med Octany

Sedan juni 2019 kan privatpersoner få skattereduktion på gåvor.

För att erbjuda skattereduktion till er givare krävs det att er organisation samlar in personnummer i Octany.

Detta görs lätt med hjälp av anpassade fält inne i Octany under Inställningar>Produkter>Anpassade fält.

Markera vilka produkter i Octany ni vill att det anpassade fältet ska synas på samt om det anpassade fältet är obligatoriskt att fylla i.

Klart!

Nu ser det ut såhär nästa gång en givare går igenom ert flöde i Octany:

Uppgifterna samlade från Anpassade fält sparas i Intäktsrapporterna, både Intäktsrapporten för ordrar och Intäktsrapporten för prenumerationer. Dessa finns längst ner i Rapporter: