Steg 5 – Lägg in Octany på er webbsida

Dessa fem steg är det:

1. Signa upp för Octany ✅
2. Välj betalsätt och kom igång med de avtal ni önskar ✅
3. Sätt logotyp, villkor och färger ✅
4. Skapa de produkter ni vill ha ✅
5. Lägg in Octany på er sida 👈 Här är vi nu!

Lägg in Octany på er webbsida

Gå in på Inställningar > Produkter

Hitta den produkt du vill lägga in på er webbsida och tryck på de tre prickarna bredvid produkten.

Tryck sedan "Lägg in på webbsida" i fönstret som dyker upp.

Välj koden för produkten

Tips! Raden med "border: 1px solid #F3F4F4;" kan tas bort helt om ni inte vill ha en ram runt produkten.

Vilka fler designs finns det på Octany?

Här kan du läsa mer om Octanys olika designval.

Tips! Om du har flera koder för Octany på samma sida, exempelvis en kodsnutt för Månadsgivare och en kodsnutt för produkten för medlemmar, så kan din kod optimeras.

Det räcker med att ha en <style> och en <link> och ett <script> per sida. Det innebär att för nästa produkt du lägger in på sidan så räcker det med att endast ta koden som är rödmarkerad i bilden nedan.